Mi legyek / minek tanuljak?

Figyelt kérdés

Villamosmérnök hallgató vagyok, az egyetemem mentalitása (ÓE)és maga az anyag is unszimpatikus.

Azért mentem villamosmérnökire, mert szeretem a matekot és a fizikát.

Alapvetően a kérdésem:

Ha nem villamosmérnök, akkor mi? Ezen az egyetemen semmiképp nem folytatom Szeptembertől.

Az ELTE TTK Fizikus szak elvégzésén gondolkozom, de sajna ezt az állást nagyon leszólják mindenfele, mondván, hogy nincs lehetőség elhelyezkedésre sehol.

Valakinek van tippje, tapasztalata? Csak azt ne mondjátok, hogy folytassam, mert nem fogom! :)

Köszönöm!

2010. dec. 9. 23:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

TTK-n kívül hol akarsz te matekot és fizikát tanulni? Ha infoguru is vagy emellé, gyere mérnök informatikusnak, SZTE-n várlak :D

Amúgy igaz, jó fizikusokból tényleg hiány van. Ha fizika megy, érdemes ebbe az irányba továbbtanulnod.

2010. dec. 12. 01:13
 12/14 A kérdező kommentje:
úgy értettem nem elte ttk...
2010. dec. 12. 04:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha jó vagy akkor az ELTE fizikussal is el tudsz helyezkedni, igaz nyugaton vagy az USÁ-ban hamarabb mint itt.

Sok fizikus barátom van, mind PHD-zott, vagy PHD-zik mindnek van állása, fele itthon dolgozik.

2010. dec. 12. 18:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez meggyőzött :)
2010. dec. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!