Tanári képzés, hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elsősorban fősulis-egyetemista és már végzett válaszolóktól szeretnék kérdezni.
A tanári szakról annyit tudok egyelőre, hogy például el kell menni Anglisztika alapra, és később a mesterszakon mint angoltanár kell továbblépni. Hallottam viszont azt is, hogy egy ilyen alapképzés során van egy ún. minor tárgy (?) is, ami a későbbi tanári pálya során mint második oktatott tárgy fog szerepelni. A neten egyszerűen képtelen vagyok erről bármi konkrétumot is találni, pedig már órák óta keresem egyfolytában.
Mindennemű segítséget nagyon megköszönök!
2010. nov. 28. 00:21
1/3 anonim 

válasza:

Le is írtad a választ magadnak.:)
2/3 anonim 

válasza:

nem igazán értem mi a kérdés. az alapszak 180 kredites, abból 120 a rendes szakod, 50 a minor és 10 szabadon választott. szóval második félév végén választassz magadnak egy másik tárgyat is és az lesz a minorod. abból diplomát természetesen nem kapsz, de tanári mester elvégzése után taníthatod azt is. én matek szakos vagyok kémia minorral. igaz nem akarok tanár lenni, csak itt nincs másik szakirány.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, igazán hálás vagyok, ezt a második félév végén esedékes dolgot kerestem napok óta! :)
2010. nov. 28. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!