Kinek van főiskolai angol tanári képesítése (régi képzés) és mesterképzésen szeretne egyetemi kiegészítőt csinálni/vagy csinálja? Inók?
A régi tanátképzésben angol tanári oklevelet szereztem főiskolán. Most szeretnék mesteképzéden egyetemi kiegészítést csinálni, lehetőleg Debrecenben. Van erről valakinek valami inója/tapasztlata?
Nézegettem a Debrecen Egyetem honlapját, de már teljesen belekeveredtem ebbe a sok újfajta képzésbe....
sztem hagyd a frászba ,....
amíg nem tudod a különbséget angoltanár és angol tanár között, addig jó lesz az is ami van, sőt ....
Én is ezen gondolkodom. A felvi.hu - n érdemes böngészni.
Azt az infót találtam, hogy 4 félév, ha "csak" főiskolai egyszakos diplomád van, 3 félév, ha van már egyetemi is valamiből, és akár 2 félév alatt is elvégezheted, ha van egy bármilyen egyetemi tanárszakos diplomád. Átlag 110e/félév. Szokott lenni levelező, az tömbösített órákat jelent mondjuk péntek du-ra meg szombatra.
Konkrétan debrecenire nem tudom, én bp-i eltére szeretnék menni, remélem lesz pótfelvételi!
én csak egy év múlva akarom beadni, de már annyi mindent írnak össze, hogy nem tudom, mi merre van :-)
Van pár ismerősöm, aki megcsinálta, csak nem angolt. (Német, töri, magyar)ők azt mondták, csak egy év volt, levelezőn végezték el.
mondjuk nekem kétszakos főiskolai diplomám van, meg az ismerőseimnek is, akkor lehet ezért 2 félév... bocs, félreolvastam amit írtál
a felvi.hu-t próbáltam nézni, de nekem sose talál semmit
Azt nem tudod, hogy kell-e a diplomához nyelvvizsga másik nyelvből, két nyelvből stb.?
itt érdemes böngészni, benne van a debreceni is:
Szia!
Beadtad a jelentkezést, mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!