Fizika mellé egy lánynak milyen tárgyat érdemes választani?
A német mellett a fizika az egyetlen biztos pont.
Tudom, h lehet más természettudományt is választani, de a kémia kizárt, a biosz az talán, de nem vagyok nagyon jó belőle. A matekon gondolkodom, de nem tudom, h e kettővel merre lehet továbbmenni. Lány vagyok, 2 év múlva érettségizem.
Válaszokat előre is köszönöm :)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :D
A közgázhoz töri is kell, azt nem szeretnék, és amiket hallottam róla, nem igazán jön be :). A mérnökségbe viszont még nem is gondoltam bele, nem rossz ötlet. :D
Hogyha matekot választok fizika mellé, még mit lehet vele kezdeni? Mármint a mérnöki pályán kívül. :)
matekot érdemes fizika mellé
tovább: informatika, építő, építész (nem ugyanaz)
Nőként informatikus leszek :-) Ennek is van sok ága, én a multimédia felé mentem el, és még tovább fogok menni ilyen ágon továbbképzésekre diploma után.
Én a fizika mellé idegen nyelvet választottam (angolt) és nem bántam meg. :) Amúgy én is tudom ajánlani a mérnöki szakokat: pl. építész, építő, informatikus. A gépész- és a villamosmérnök szakon nem sok lány van, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne oda is jelentkezni.
-falcon-
Akkor ha minden igaz, lesz a matek. :) Inkább reálos vagyok, de a humán tantárgyakból is olyan 4-es körül, bár azokat annyira nem szeretem.
Matekkal most akkor gőzerővel hajtok, a többit még kitalálom. :D
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!