Pénzügy-számvitel, vagy igazgatásszervezés? Szerintetek melyiket érdemesebb választani?
Hát én pénzügy-számvitelt tanulok az SZTE-n, de hiába jártam közgáz középsuliba szerintem kegyetlen nehéz ez az egész.(de gondolom más se könnyebb) Na de a lényeg, hogy szerintem mindkettővel el tudsz helyezkedni, de talán a pénzügy és a számvitel több helyre jó. Minden cégnél, vállalatnál van pénzügy és számvitel (persze igazgatás is), de általában olyat keresnek, akiknek van gyakorlata és megfelelő végzettsége ahhoz, hogy pl. a gazdasági feladatokat elsőként irányítsa és megoldja.
Az igazgatásszervezés nem tudom milyen képzést (milyen órák, gyakorlat pl.) takar pontosan, de szerintem többet ér a pénzügyes. :)
De ez csak az én véleményem, neked kell eldönteni, az is fontos, hogy mi a célod a jövőre nézve (milyen munkahely pl., milyen beosztás). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!