BCE-KIK igazgatásszervezés, szerintetek hány pont lesz idén a bekerülés?
Figyelt kérdés
Szeretnék mindenképp oda bekerülni, dehát...399 volt tavaly, nekem 404 van, szinte esélytelen, megnézve az elmúlt évek emelkedéseit. Az utolsó 3 év: 336, 384, 399. Eléggé lelohaszt, hogy 85%-os emelttel+nyelvvizsgával+5ös középpel sincs esélyem, nem vagyok stréber, de odatettem magam...2011. máj. 18. 13:13
1/4 anonim válasza:
ezt nem nagyon lehet megjósolni. én tavaly a 391 pontommal (tehát 7 pont előnyöm volt) lecsúsztam, pedig azthittem meglesz. idén meg sem próbálom természetesen. kicsit zavar, hogy akik előttem egy évvel érettségiztek azok simán bekerültek ilyen eredménnyel. csak egy év....
2/4 anonim válasza:
Két éve én is röhögve bejutottam volna arra a szakra ahova szeretnék menni, még tavaly is, de idén már szinte biztos, hogy nem fogok. :( Pedig csak most volt lehetőségem jelentkezni. Reméljük a legjobbakat és bízzunk a minimális pontemelésben.
3/4 A kérdező kommentje:
én abban bízom, h mivel kevesebbet ér a nyelvvizsga, így kevesebbet is emelnek. bár sztem ez nemnaon számít, hisz mindig csökkentik az állami helyeket...
2011. máj. 18. 14:43
4/4 anonim válasza:
ez meg a másik, hogy most még kevesebb pontom is van mint tavaly a nyelvvizsga miatt. most máshová jelentekezem de énis nagyon bízom benne, hogy nem emelnek sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!