Csinálhatom így érettségi után?
Csinálhatod, bár azt hozzátenném, hogy orvosira bejutni a legkönnyebb.
Ha már az érettségiket és egy nyelvvizsgát is szét kell húznod, akkor nem tudom, hogy mi lesz veled egy vizsgaidőszakban, ahol gyakran 1000-2000 oldalt kell megtanulni...
Viszont azt ne feledd hogy a két emelt szintűvel már megvan a maximális 80 pluszpont. A már meglévő angol nyelvvizsgáddal pedig már teljesítetted a nyelvi követelményeket a diplomához is. Az orvosi ugyanis egy középfokút kér. Szóval szerintem ebben a helyzetben "felesleges" még a nyelvvizsgákra is tanulnod.
Sok sikert!!
Utolsó:
Te meg ne rémítgesd szegényt. Majd ott rá fog jönni mi a leghatékonyabb tanulási módszer.
Egyetértek a 22.51-essel, nem kell bölcselkedni, nem ismerheted a másik helyzetét.
Én másodéves vagyok Debrecenben, én is kihagytam egy évet orvosi előtt. Nem azért, mert "szét akartam húzni" a dolgot, hanem egyszerűen annyira gyűlöltem a középiskolámat meg a tanáraimat, hogy képtelen voltam összepontosítani, hiába tanultam, szétcsúsztam, mert valamiért nem jött be a képem a tanáraimnak, így hármasnál jobb jegyet nem adtak. Ez beteg kiborító egy idő után, pláne akkor, ha orvosira készülsz.
Aztán a nyáron lenyugodtam, majd egy év múlva leérettségiztem egy másik iskolában, és simán bent voltam. A vizsgaidőszakok sem jelentettek problémát (legalábbis eddig), mert teljesen másképp álltam a dolgokhoz, teljesen más volt a közeg.
Imádok tanulni, imádom az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!