Mi legyek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 23:59
2/9 anonim válasza:
ez nem a vicc kategóriában van,szóval te ezt komolyna kérdezed?
lány vagy vagy fiú? hány éves vagy? mik az érdeklődési köreid? . mit szeretsz csinálni?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, komolyan kérdezem.
Lány vagyok, szeretek embereken segíteni, főleg matek, biológia, kémia érdekel. Gondolkoztam rajta, hogy építész-mérnök legyek, de hamar rájöttem, hogy nagyon nem nekem való. Irodában nem tudnék dolgozni. Elég jó tanuló vagyok, szeretnék egyetemre is menni.
2009. jan. 11. 01:37
4/9 anonim válasza:
orvos-természettudományos beállítottságú vagy és nagyon empatikus..
6/9 anonim válasza:
Legyél mentőstiszt vagy gyógytornász. Esetleg pszichológus.
7/9 anonim válasza:
Nincs valami hivatalos intézmény(pszichológus)ahol kiszűrik milyen irányoltságú vagy?Mondjuk valami tesztel?
9/9 anonim válasza:
jaah, legyél orvos, én most fogok végezni,bár az elején kicsit fura volt emberekben nyúlkálni de már nem bánt...sőt...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!