Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik közgazdasági alapszakot...

Melyik közgazdasági alapszakot érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

-Nemzetközi gazdaságtan

-gazdálkodás és menedzsment

-pénzügy számvitel

-kereskedelem és marketing

-közszolgálati , alkalmazott közgazdaságtan , ezen két utolsót nehéznek gondolom és nem is tetszik mint szak.

Persze mester nélkül semmit nem ér a közgazdász képzés.Én legalábbis úgy gondolom hogy az az igazi közgazdász aki tisztességesen elvégzi azt az 5 évet.

2010. nov. 11. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ezek közül a pénzügy-számvitelt vagy a nemzetközi gazdálkodás ajánlanám. De pszf sokkal nehezebb mint a közszolgálati.
2010. nov. 11. 21:32
 2/5 anonim válasza:

Próbálj abból kiindulni, hogy később mivel szeretnél foglalkozni!

Mert a pénzügy-számvitel tényleg nagyon piacképes, de ha nem a te világod, akkor csak kínlódni fogsz évtizedeken át...

2010. nov. 11. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát pénzügyekkel , könyveléssel, mélyrehatóan nem szeretnék foglalkozni.Igazából tetszik a marketing , és maga a gazdaságban lezajló folyamatok tanulmányozása , piacelemzés.Valami menedzseri állás betöltését szeretném a jövőben.
2010. nov. 11. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor talán az első két szak közül vmelyik, de neked kell dönteni a végén úgyis...
2010. nov. 12. 13:47
 5/5 anonim válasza:

A marketing nagyon érdekes, azt csak ajánlani tudom! És nagyon sok mindenre jó.

Egyébként szakirányt nem nagyon kérdeznek ha jelentkezel valahová, inkább a jártasság, az érdeklődési terület és úgy alapvetően a kompetencia számít. Szóval nem határol be egy életre a választott szak (kivétel talán éppen a pénzügy-számvitel).

2010. nov. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!