Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire tartjátok gáznak...

Mennyire tartjátok gáznak azt, ha egy diák a McDonald's-ban szerez munkatapasztalatot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vendéglátást tanulok technikumban (érettségi utáni nappai képzés), és szakmai gyakorlat szerzésének céljából szeretnék étteremben dolgozni suli mellett, viszont már három hónapja keresek magamnak részmunkaidős állást, de mindenhol csak az elutasítás ért engem. Ezért arra jutottam, hogy egy diákszövetkezeten keresztül Mekiben fogok dolgozni 1850 Ft/óra + pótlékok fejében jövő héttől kezdődően. Amikor ezt a suliban megemlítettem a szaktársaimnak, kinevettek és gúnyolódni kezdtek, miszerint ilyen "putris helyen" csak a selejt szokott dolgozni. Eléggé rosszul esett, mert van olyan, aki egy ismert fővárosi étteremben fog tevékenykedni a nyáron, én pedig csak egy gyorskajáldában... Mi a véleményetek erről?
ma 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Vendéglátókörökben biztosan nem előny, gondold végig.
ma 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs vele.

Lehet te ott többet tanulsz mint az a másik ott a nívós helyen .

Gondolok itt arra megtanulsz rögtön kasszàzni pénzzel dolgozni, kártyás terminált kezelni ,ők ott hidd el nem fognak brifkót kapni a kezükbe hanem ugraltatni fogják őket.

De azért annyit javaslok ne ott ragadj le

ma 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Az mindenképpen pozitív, hogy tapasztaltot szeretnél szerezni és szinte biztos nem ez lesz álmaid munkahelye, legalábbis abban a pozícióban, munkakörben, amibe most mész. Viszont, ha tudsz itt szerezni egy kellő tapasztalatot, később könnyebben találsz jobb, kedvezőbb munkát, mert a munkahelyek általában munkatapasztalatot várnak, illetve előnyben részesítik felvételkor azokat, akinek van.

Az osztálytársaiddal meg ne foglalkozz, mert, ha nem szereznek tapasztalatot, nehezebben tudnak, majd elhelyezkedni jobb helyen, vagy ugyanúgy hasonló helyen kötnek, majd ki mint most te csak később.

ma 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, munkatapasztalatot szerezhetsz ott, szakmait viszont aligha. Ezt azért vedd figyelembe, és lehetőleg próbálkozz tovább valami más hely keresésében, ha dolgozol is ott pár hetet, hónapot.
ma 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!