Hova menjek egyetemre? (Alkalmatlan vagyok mindenre)
Kezdjük ott, melyik régióban tanulsz, hisz az alapvetően meghatározza a továbbtanulás lehetőségét.
Jelenleg hányadikos vagy? fontos, hogy tudjuk, mennyi időd van...
Milyen lett a félévi átlagod (különösen az érettségi tárgyak érdekelnek)?
Ezután jöhet a többi
Menj egyetemre. Hidd el, mások sokkal több jót látnak benned, mint te magad, ahogy itt felsoroltad, hogy mire nem vagy jó.
Ha az érettségi jegyek miatt aggódsz, add be olyan helyekre, ahol alacsonyabb a ponthatár.
Sokan az egyetemi éveik alatt kicserélődnek, megtalálják önmagukat, vagy éppenséggel rájönnek, hogy mi érdekli őket és ha kell, akkor szakot váltanak.
Egy tipp: Gyógypedagógia keresett szakma. Magyar az egyik tárgy, ami kell hozzá.
Nem muszáj egyetemre menni
Manapság sok keresett szakma van
Ne haragudj kérdező, de pszichológusban gondolkoztál már? Lehet első sorban oda kéne menned.
Esélytelen, hogy úgy vagy 5-ös matekból, hogy hülye lennél hozzá. Csinálj meg egy régebbi feladatsort, ha tényleg rosszul megy akkor magántanár, ha erre nincs lehetőséged akkor youtube és osztálytársak segítségével.
"138 témakörből 38 átismétlésénél tartunk." Te miért nem ismételsz ha tudod, hogy nem haladtok? Egyébként ezt akár még le is tudja adni nektek a tanár, mi ilyenkor 12.-ben még az atheni demokráciát vettük, április végére befejeztünk mindent
Miért nincs időd semmire? Mit csinálsz az óráidon felül, hogy nincs időd?
Egyébként nekem így hirtelen a könyvtáros-informatikus jutott eszembe. Igaz nem fogsz vele jól keresni, de a követelményeidnek szerintem megfelel. Szerintem nem olyan erős az informatika a szakon, hogy gondot okozzon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!