Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyári munka (3 műszak) mellett...

Gyári munka (3 műszak) mellett mit lehetne tanulni?

Figyelt kérdés

Szeretnék kilépni ebből a gyári munkás szerepkörből és tanulni valamit. Szerintem tudnék tanulni mellette mert nem kemény gyári munka hanem egy fokkal jobb, egyszer ülök, egyszer állok, sokat kell menni, de ennyi. (8 órás)

Érettségim sajnos nem lett a legjobb anno mert sz@rt@m bele a tanulásba, de ugye mindig utólag okos az ember

Magyar nyelv és irodalom: 2 (29%)

Matematika: 2 (39%)

Történelem: 2 (26%)

Angol: 3 (40%)

Kereskedelem ismeretek: 2 (27%)

Igen van ilyen kereskedelmi szakmám is, de azzal nem megyek olyan sokra.

Egyetemhez nem érzem magam elégnek, szerintem nem bírnám.

Mit gondoltok? Esetleg valami OKJ?

Amit szeretek azaz olvasás és könyvek. Angolt is szeretem illetve a programozás is érdekes számomra, de az is nagy falat lenne mert tudom milyen nehéz.

Köszi ha esetleg tudtok valami tippet adni merre induljak mert szeretnék változtatni ezen, több van bennem és nem akarok gyári munkás szerepben ragadni csak mert ez a kényelmes most és ezt szoktam meg, muszáj kilépni a komfortzónából.

(27/N)

ma 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Olyasmit keress, ami tavoktatassal tanulhato: ez belefer a 3 muszak melle. Bar egyesek kepesek esti mellett tanulni... Az OKJ-k estin vannak, azaz delutantol estig tart az oktatas. Nem minden OKJ-s vagy egyetemi kepzesre van kereslet, szoval jol at kell gondolni a valasztast.

Ha megis mennel a felsooktatasba, ujra kellene erettsegizned a jobb jegyekert.

A konyvekre egyre kisebb a kereslet, ahogy a frissen vegzett programozokra is. Angolul tudni hasznos dolog, de kell meg melle valami szakma.

ma 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!