Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGE vagy METU (kereskedelem...

BGE vagy METU (kereskedelem és marketing)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy millió ilyen kérdés van már az oldalon,és nagyon megoszlása a vélemények, viszont szükségem lenne erre a két egyetemre járó hallgatók véleményére, tapasztalataira is. Már leadtam a jelentkezést, ezeken kívül ne írjátok más egyetemet,a pontszámaimhoz igazítva írtam be ezt a két egyetemet. Illetve az elte van elso helyen, de oda ketlem hogy felvennének. (Mindkettőn kereskedelem es marketing)

Szoval metu és bge hallgatók:

Mennyire gyakorlatias nalatok az oktatás?

Mennyi "szabadidőd" van egyetemet mellett? (Dolgozni is szeretnék mellettuk)

Mennyire sokszínű a közösség, mennyire nehez beilleszkedni?

Ha megtehetnéd, váltanál egyetemet, vagy maradnal ott ahol vagy?

Mennyire szivatnak szarrá a tanarok?

Mennyire látod pozitivan a jovod?

Köszönöm ha segitetek.

ma 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nappali képzés.

Én METU-n belül végeztem az alapszakot, most csinálom a mesterképzést levelező szakon.

Dicsérni tudom csak.

Jók a tanárok, jó a csapat is.

Gyakorlat orientáltak az órák, főleg most a mesterképzésen.

Én már mybranc alapú államvizsgát tettem. Egyszerűbb volt, mint a régi rendszerben. Lényeg az, hogy tudd markettingelni magadat.

Én 2022-ben végeztem alapszakon. azóta nem tudom milyen változások voltak.

ma 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!