Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Osztatlan történelem tanár...

Osztatlan történelem tanár szak lehetséges levelezőn?

Figyelt kérdés

Gyanítom hogy nem, de rákérdezek. Olvasgattam a felvi és a DE oldalát is, de nem találtam pontos információt.

Igen, főképpen a Debreceni Egyetem képzései érdekelnének.

Jó pár éve hogy érettségiztem, de most jutottam el arra pontra hogy el kellene indulni valamilyen irányba. És ha màr tanulok, akkor a történelem irány ami érdekelne. Lehetőleg ami álláslehetőséget is kínálhat.

Ha a történelem tanár nem is, milyen szak jöhet számításba ami munka mellett is végezhető? Ugyanis főleg ez a gátló tényező.

26/F

febr. 22. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha az érdekel akkor nehogy másra menj!!

A pontos választ a meghirdetett képzéseknél lehet megnézni:

Történelem indul levelezőn, de csak önköltségesen (250k/félév).

[link]

febr. 22. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
+ történelemtanári nem indul levelezőn egyáltalán
febr. 22. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg a felvi.hu-n!

Ha nem is debreceni, de más egyetemen szokott indulni levelezőn.

febr. 22. 14:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Első! Ezt a 6 félévest láttam, de nem sok jót mondanak róla az emberek. Màr a rendes 10+2 félévessel szemben.

Nem szeretnék másra menni, csak a lehetőségeimhez igazodva próbálok valami elérhető töris szakot találni.

Második!

Igen, ezt hallom pont minden felől. Ezért a kérdés hogy mi az igaza a dolognak.

Harmadik!

Folyamatban. Nézelődök más egyetemek oldalán is. Csak mindenhonnan azt hallom hogy ne is keress mert csak nappalin indul. Ami valahol érthető, csak korlátol ha már a saját lábán áll az ember és nem csak a suli van.

Ez érdekel de lassan már bàrmilyen szakot számításba veszek ami töri közeli.

febr. 22. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
A régészet történelem-közeli, de az a DE-n nincs.
febr. 22. 14:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Osztatlan tori tanari az orszagban csak az Eszterhazy Egyetemen van
febr. 22. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Ami levelezo
febr. 22. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megnézem. Köszönöm a segítségeteket. :)
febr. 22. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha tanár akarsz lenni, nem menj történelem BA-ra, onnan csak MA után végezhetsz tanári mestert, összesen 12 félév, és 1 szakod lesz.

"Màr a rendes 10+2 félévessel szemben."

A régi rendszerben tényleg 10+2 féléves volt a tanárképzés, de a 2022 után indultaknál már csak 10 féléves.

Csak az egri EKKE indít ilyen szakot (régebben Nyíregyházán is indult, most már nem), de szerintem megéri ezért átjárni Egerbe. Ismerek olyat, aki Győrből 2 évig járt levelezőn Egerbe (informatika tanári mesteren, anno az ELTE nem indított levelezőt).

márc. 8. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg jobb lenne ha 2 szakod lenne.

Nyelveket, vagy a matekot nem szereted?

márc. 10. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!