3 hónap alatt fel tudok készülni egy angol középfokú, B2-es nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
Idén fogok majd érettségizni. Már van egy közép és egy emelt angolom (előrehozott érettségi). Illetve majd szeretnék tenni egy emeltet föciből is. Most döntöttem el, hogy szeretnék letenni egy középfokút is angolból. Mindemellett a jogsit is csinálom. Meg lehet szerintetek oldani 3 hónap alatt? Normális válaszokat légyszi:)

ma 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jó lett az emelted, simán.
ma 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan az emelt érettségid miért akarsz mellé nyelvvizsgát is? Nem lett meg a 60%?
ma 17:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy sajna nem lett jó az emeltem. Négyes lett ( ha jól emlékszem kb. két pont kellett volna az ötöshöz). Nem vagyok hülye angolból. Tisztában vagyok vele, hogy meg tudtam volna írni jobbra csak kb. egy héttel előtte kezdtem el rá készülni. Mivel a középszintűm nagyon jó lett és mindenki azt mondogatta, hogy nagyon könnyű nem is kell rá tanulni eléggé elbíztam magam. Mivel egy középfokú nyelvvizsga eléggé megdobná a felvételi pontszámaimat és majd később az önéletrajzomban is jól mutat ezért érné meg nekem nagyon letenni.
ma 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!