Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha már van egy osztatlan...

Ha már van egy osztatlan tanárszakos diplomám, és úgy döntök, hogy még egy szakot szeretnék elvégezni, akkor kell ott is szakdolgozatot írni?

Figyelt kérdés
jan. 29. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy diploma, egy szakdolgozat. Szoval ha csak ugy elvegezned, akkor nem kell. Ha diplomat is szeretnel, akkor kell.
jan. 29. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kell, portfóliót kell készíteni. Az se kis meló amúgy.

[link]

vagy:

[link]

jan. 29. 15:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Hála istennek, köszönöm. Én is így értelmeztem, hogy csak portfólió kell, de nem voltam 100%-ig biztos. És azért szakdolgozat és portfólió is ilyen rövid idő alatt, hogy utána mindkettő a szekrény aljában porosodjon. A portfólió számomra sokkal jobb opció, annak legalább van köze a tanításhoz, még ha felesleges papírozás is. Köszönöm szépen! :D
jan. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!