Nem fogadja el a szak ezt a tanulmányi ponthoz?
Technikumba járok ahol olyan szakot tanulok, mint amilyenben tovább szeretnék tanulni. Most kezdtem bele a jelentkezésbe, viszont kicsit tanácstalan vagyok, ugyanis ilyen óráink vannak, mint pl: pénzügy, gazdasági ismeretek, számvitel stb... Ezekből mindig is jó voltam, így ezeket szerettem volna megjelölni választottként, azonban akadályba ütköztem, ugyanis a tanulmányi pontok feltöltése közben nem találtam ilyen tantárgyakat csak ilyeneket, hogy pl.:közgazdasági és pénzügyi alapismeretek, gazdasági és pénzügyi kultúra, közgazdasági alapismeretek, stb...
Én most megjelölhetem mondjuk a közgazdasági ismereteket úgy, hogy konkrétan ilyen tantárgyam nem volt, viszont az szétszedve nem is egy? Elfogadja, vagy inkább jelöljek mást, mondjuk földrajz, vagy bármi más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!