Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Digitális kultúra érettségin...

Digitális kultúra érettségin minden iskolában az előírt programozási nyelvek fennt vannak a számítógépeken?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ha én például választok egy iskolát ahol szeretnek érettségizni, akkor ott is minden hivatalosan előírt program nyelv fennt van a gépeken, vagy csak épp ami van.

Tehát minden iskolában fennt kell lenni a hivatalosan előírt program nyelveknek? Pl. Mindenhol van java, netbeans, vagy Python?

ma 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell választani az elérhető programok közül amikor jelentkezel az érettségire. Amikor eljön a nagy nap, a felügyelő tanár kijelöl neked egy számítógépet, azon biztosan rajta lesznek azok a programok amiket választottál. Bár sok helyen csak az operációs rendszer a különböző, az arra választható valamennyi program rajta van, mert úgy egyszerűbb telepíteni a gépeket. De akkor is a felügyelő tanár fog a gépedhez kísérni, mert végül könnyen egy Linuxos gép előtt találod magad, miközben Windowst kértél.
ma 11:29
 2/3 A kérdező kommentje:

És lehet egy olyan kérdésem hogy milyen szoftverek vannak?

Mármint milyen téma?

Programozás

Kepszerkesztes

Szöveg szerkesztés stb

Ezeket tudom használni:

Gimp, inkscape, java netbeans, wors, Excel, access, power point.

Ezek lefedik a szükséges tudást a középszintű digitális kultúra érettségire vagy kellene neg más szoftvert is ismernem?

ma 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Fel vannak téve, és be vannak állítva fejlesztő környezetek, az iskolát kell kérdezni hogy pontosan mik vannak fent.
ma 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!