Jó átlagnak számít egyetemen?
Sziasztok!
III. féléves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok egyetemen, és szeretném megkérdezni, hogy ezek az eredmények jónak számítanak-e a tapasztalataitok szerint?
• Ösztöndíjindex: 5.13
• Korrigált kreditindex: 5.13
• Összesített korrigált kreditindex: 13.64
• Súlyozott tanulmányi átlag: 4.4
• Halmozott súlyozott tanulmányi átlag: 4.25
Ezekkel az eredményekkel érdemes lenne-e próbálkoznom ösztöndíjjal? (Pl. Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj)
Köszönöm előre is a véleményeket! :)
Szuper atlagod van, de nem akarlak lelombozni, a nemzeti felsooktatasihoz keves a jo atlag. Szerintem oda mas tevekenyseget is figyelembe vesznek. Szakmai, tudomanyos, sport, nyelv stb eredmenyek.
Nagyon sokaknak van igy jo atlaguk, hogy rengeteg kreditet vesznek fel. Nalunk kiemelt osztondij van, ami csak tanulmanyi alapu es 5.9-el nem kaptam meg psz-en. A GTK nem tul nehez.
Nem volt a kerdes resze, meg lehet rad nem vonatkozik, de amugy sok kreditet nem erdemes csinalni allamiskent mert sok egyetemen bunti van a kepzes vegen X % kredittullepes eseten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!