Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni egyetem gyógyszerész...

Debreceni egyetem gyógyszerész kar felvételi?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kerdésem hogy én egy technikumban tanulok vegyész technikusnak. Nekem az 5. Év végén szerzett szakmai vizsgámat elfogadja a szak egy emelt érettséginek? Van valaki aki vegyész technikumból ment így gyógyszerészeti képzésre?

jan. 20. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

felvi.hu

De kell emelt biológia is.

jan. 20. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Most végez az első 2020-as NAT szerinti techikusi évfolyam, tehát nincs olyan, aki korábban így ment volna tovább.

Ha megnézed a Felvin, hogy mit fogadnak el érettségi pontot adó tárgynak, láthatod, hogy választható ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyként elfogadják a vegyész ismeretek; vegyipari ismeretek; vegyipar ismeretek tárgyakat. Ha nagyon jól sikerül a szakmai vizsgád, 4-szerezheted is.

Ezen kívül emelt biosz érettségi is szükséges a felvételihez.

jan. 20. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha most végez, nincs vegyész ismeretek, vegyipari ismeretek tárgya ötödikként. A szakmai vizsga az ötödik tárgy, amit ötödik tárgynak is elfogadnak és négyszerezni is lehet. De érdemes lenne megnézni melyik egyetem mit fogad el. De igen, kell emelt biosz is. Bár az egy kémia után szerintem semmi.
jan. 22. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!