Mennyire nehéz a Semmelweis gyógyszerészkara?
vagy legyen átlagon felüli memóriád vagy legyen erőd sokat seggelni. nagyon sokat. és akarjad is csinálni, különben semmi értelme.
etk-s vagyok, itt is meg kell szenvedni a diplomáért, tized annyi gyógyszertannal meg biokémiával. gondolhatod mi van gyógyszerészin.
na rákerestem volt-e ilyen kérdés már, háát a válaszok legtöbbje a rohadt nehéz, a maradék csak simán nehéz volt.
Hát nálunk nem túlzok, ha azt mondom, hogy az évfolyam 40%-a fixen ott hagyta az első év után, köztük én is..:D Tudtam teljesíteni a vizsgákat, de nem ért annyit, hogy teljesen tönkremenjek benne idegileg.
Amúgy ahogy hallom, minden évben van valami kis könnyítés már, de a szórótárgyak akkor is szórótárgyak maradnak..
Szerintem csak akkor menj, ha tényleg elhivatott vagy a szakma iránt, és semmi sem szegi kedved.
Hát az sem sokkal könnyebb, nálunk voltak a gyógyszerészkaron, akik onnan jöttek...
Igazából úgy gondolom, hogy az elmondottak alapján az elte kémia szárazabb kicsit, amíg a gytk-n azért van sejtbiosz, növénytan stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!