Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pazmanyon (vagy akar mashol),j...

Pazmanyon (vagy akar mashol),jogi karon nappali kepzesben mennyit kell bent lenni az iskolaba?

Figyelt kérdés
ma 11:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szuper akkor remelem nekunk is sikerul talalkoznunk 😄

Biztos tudnank tanulni egymastol par eletszemleletet 🙂

ma 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos ez jellemző a mi felfogasunkra. Jól jellemezted"

A Te hungarofób felfogásodat jellmeztem.

"De,mivel a kerdesem azzal kezdtem,hogy Pázmányon és jogi szak,igy szerintem lépj is túl ezen a kérdésen"

Túllépnék, ha leírnád azt is, milyen iskoláról van szó. A képzés egyetemen folyik, iskolai gyakorlatról nem tudok.

"Segítek leírni milyen iskoláról van szó: Pázmány. Így kezdődik a kérdés kiírása."

Én meg segítek szavak értelmezésében.

iskola: jellemzően a közoktatáshoz tartozó intézmény, főleg gyerekek számára

egyetem: felsőoktatási intézmény, diplomát ad

Aki szerint a PPKE iskola, az tájékozatlan.

Ellenben van (volt?) Pázmány Péterről elnevezett iskola, de semmi utalás nincs erről a kérdésben.

Ne a válaszoló legyen a hülye, ha a Kérdező pongyolán ír ki egy kérdést.

ma 14:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Azert ugye az feltunt,hogy rajtad kivul jo paran megertettek milyen iskolarol es szakrol van szo.

Tehat pongyola?

Szerintem segiteni nem tudsz,eddig sem tetted es sajat magaddal vitatkozol mert te nem ertetted meg amit tobben igen.

Miert nem lepsz tovabb es segitesz akkor olyanoknak akik neked megfeleloen fogalmaztak a kerdesuket?

En megkoszonom annak aki segit,de nyilvan ez is csak egy forras nekem.

Majd tobb forrasbol es utana jarasbol osszeallitom a kepet. Nem a gyakorikerdesek.hu oldalon dol el az eletem.

Ha valaki segit es megosztja tapasztalatait ami irant erdeklodom akkor 1000 hala. (Sokaknak ment,kb 6 uzenetet is kaptam,Ők ertettek ezt a buta kerdesem),de ha neked ez a kerddes tul buta,undorito a stilusom es stb akkor ne irj.

És igen jellemző ránk ez a megkeseredettseg,masikba hiba kereses

(Még akkor is ha nem kezdünk mondatot ugy hogy és ;) )

Szep napot

ma 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!