Pazmanyon (vagy akar mashol),jogi karon nappali kepzesben mennyit kell bent lenni az iskolaba?
Elnézést! Lemaradt az N betű. Valóban elhibáztam.
De,hálisten jó magyar szokáshoz képest jöttél te és kijavítottál mivel a lemaradt betű nélkül nem lehetett érteni a kérdést.
Az már kit érdekel,hogy érdemben a kutyának sem segítettél? Senkit
Segítenék, ha végre leírnád, milyen iskoláról van szó. Mert tudomásom szerint egyik jogi képzésen sincs kötelező iskolai gyakorlat.
És ne magyarozz, mert undorító.
Itt vannak a mintatantervek, pl 1. félévben 25 óra van. Ebből a gyakorlatokon való részvétel kötelező, előadásokon ajánlott. Persze ezen felül lehet még felvenni szabadon választott tárgyakat, de itt kb meg lehet nézni, hogy egy héten kb hány órát van bent a hallgató az egyetemen.
Kb.
Segítek leírni milyen iskoláról van szó: Pázmány. Így kezdődik a kérdés kiírása.
Kérdező: vannak kötelező gyakorlatok nálatok, de minden tantárgyból más ez az óraszám. Ahogy néztem levelezősként, kb. félévente 10 ilyen alkalmatok lehet, a többi előadás nem kötelező.
Igen. Sajnos ez jellemző a mi felfogasunkra. Jól jellemezted
De,mivel a kerdesem azzal kezdtem,hogy Pázmányon és jogi szak,igy szerintem lépj is túl ezen a kérdésen
Huha. Kérdésem egyik része sem vonatkozott olyan dolgokra ahol a határaimat szeretném felméretni😄
Majd meglatjuk mire vagyok eleg es kesz.
Addig is akik valoban tudtak/tudnak erdemi segitseget nyujtatni erre a kerdesre,koszi nektek😄
Ja, bocs elnézést hogy az információkkal zavartunk.
Sok sikert a joghoz, sok hasonló jelentkezővel találkozunk már az első félévben....;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!