Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pazmanyon (vagy akar mashol),j...

Pazmanyon (vagy akar mashol),jogi karon nappali kepzesben mennyit kell bent lenni az iskolaba?

Figyelt kérdés
ma 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Milyen iskolábaN?
ma 11:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Elnézést! Lemaradt az N betű. Valóban elhibáztam.

De,hálisten jó magyar szokáshoz képest jöttél te és kijavítottál mivel a lemaradt betű nélkül nem lehetett érteni a kérdést.

Az már kit érdekel,hogy érdemben a kutyának sem segítettél? Senkit

ma 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Segítenék, ha végre leírnád, milyen iskoláról van szó. Mert tudomásom szerint egyik jogi képzésen sincs kötelező iskolai gyakorlat.

És ne magyarozz, mert undorító.

ma 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak a mintatantervek, pl 1. félévben 25 óra van. Ebből a gyakorlatokon való részvétel kötelező, előadásokon ajánlott. Persze ezen felül lehet még felvenni szabadon választott tárgyakat, de itt kb meg lehet nézni, hogy egy héten kb hány órát van bent a hallgató az egyetemen.

Kb.

ma 12:41
 5/11 anonim válasza:
32%

Segítek leírni milyen iskoláról van szó: Pázmány. Így kezdődik a kérdés kiírása.

Kérdező: vannak kötelező gyakorlatok nálatok, de minden tantárgyból más ez az óraszám. Ahogy néztem levelezősként, kb. félévente 10 ilyen alkalmatok lehet, a többi előadás nem kötelező.

ma 12:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen. Sajnos ez jellemző a mi felfogasunkra. Jól jellemezted

De,mivel a kerdesem azzal kezdtem,hogy Pázmányon és jogi szak,igy szerintem lépj is túl ezen a kérdésen

ma 12:43
 7/11 anonim válasza:
De kösd fel a gatyát. Nem is a nehézség, hanem az ismeretanyag mennyisége miatt... (kb.-60-80 oldal egy büntetőjog, 80-100 egy polgári jog és kb. 30-40 oldal egy atlagosabb tantárgy) Szóval egy félévben úgy 200-240 oldalt kell felidezhetoen megtanulni.
ma 12:46
 8/11 anonim válasza:
A vizsgaidőszak kb. 30 nap, 30 nap alatt készen állsz-e 10-15 oldal/ óránként 2-3 oldal megtanulására?
ma 12:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Huha. Kérdésem egyik része sem vonatkozott olyan dolgokra ahol a határaimat szeretném felméretni😄

Majd meglatjuk mire vagyok eleg es kesz.

Addig is akik valoban tudtak/tudnak erdemi segitseget nyujtatni erre a kerdesre,koszi nektek😄

ma 13:05
 10/11 anonim válasza:
59%

Ja, bocs elnézést hogy az információkkal zavartunk.

Sok sikert a joghoz, sok hasonló jelentkezővel találkozunk már az első félévben....;)

ma 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!