Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécsi vagy Óbudai Egyetem...

Pécsi vagy Óbudai Egyetem építészmérnök levelezőt válasszam?

Figyelt kérdés
A Corvinusra járok, másodéves vagyok, de szeretném megpróbálni szeptembertől az építészmérnökit is, amolyan B-tervként, mert tetszik és gimis koromban is ebbe az irányba szerettem volna egy darabig továbbmenni, csak aztán jött a gazdasági vonal, ami mostmár nem igazán tetszik, de abbahagyni nem tudom, szülők miatt. Melyik egyetemnek jobb az építészmérnöki levelezője, Óbudai vagy Pécsi? Továbbá, levelezőn is van állami támogatott forma?

tegnap 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, levelezőn is van államilag támogatott forma. Azt viszont fontold meg, hogy melyik van hozzád közelebb, mert ha nem is feltétlen 2 hetente, de tömbösítve lesznek óráid, amikre be kell járni.
tegnap 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az építészmérnöki egy nívós szak, és szerintem nagyjából egységesen lehet jó a képzés az ország egyetemein (a BME-n valamivel biztosan többet szívatnak a diplomáért, mint a többi helyen, de ennyi). A Felvin és az egyetemek honlapján nézelődj, hogy melyik indít államit levelezőn is (az is lehet, hogy mind, de ez akár évente is változhat).

Azt majd azért vedd figyelembe, hogy lényegesen nehezebb lesz, mint a Corvinus üzleti gazdasági szakjai, pláne munka mellett levelezőn csinálni további nehezítő körülmény. De attól még persze sikerülhet, csak oda kell majd tenni magad.

tegnap 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!