Építészmérnök Bsc levelező??
Ha jól tudom bsc-t nem lehet levelezőn végezni sehol.
A nők egy jó része ponthogy elhagyja ezt a szakmát gyerekvállalás után, én is ezen vagyok. Alap a napi 9 órás munkaidő. Nálunk van home office, de semmire se mész vele, ugyanúgy a gép előtt ülsz egész nap, csak pizsiben és egyedül. Ha közben mást is csinálsz otthon akkor este 10-kor is a gép előtt fogsz ülni, mert a munkát senki sem végzi el helyetted és határidők vannak. Cégtől függ hogy mennyire gyakran de előfordul túlóra és hétvégézés is leadások környékén. Mindezt a garantált bérminimumot éppen meghaladó bejelentett fizetésért+zsebbe 100-150.000-ért.
Ha még az egyetemi léthez: Volt hogy 3 nap alatt összesen 6 órát aludtam leadáskor.
Volt hogy délután 1-re mentem konzultációra, természetesen valahova a világ végére ahol épp a konzulens saját irodája van, és este 6-kor jöttem ki úgy, hogy konzultáltam vele max 20 percet.
Cserébe a közösség és bulik jók voltak, de gondolom az 30 környékén járó családanyaként már annyira nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!