Diákhitel következő félévben?
Figyelt kérdés
Bocsánat az egyszerű megfogalmazásért.
Előző félév előtt átsoroltak önköltségesre, mert lusta voltam, így kevés kreditet kapartam össze (32).
Mostani félévet diákhitellel, önköltséges hallgatóként folytattam, így a kérdésem arra irányulna, hogy következő félévre automatikusan átruházodik a DH1 és DH2 státusz, vagy esetleg újra kell igényelnem? Megnéztem a diákhitel direktben, csak az aktuális félévre vonatkozó adatokat találtam, neptun pénzügyi részén ugyanez, kiegészítve, hogy elfogadva, és a tandíj "Teljesített", az-az befizetve.
Válaszokat előre is köszönöm!
ma 02:10
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat, előző félév után*, nem előtt... csak két félév között vagyok, vizsgát megírtam hétfőn, egy vizsga van még jan. végén, így olyan mintha már vége lenne az őszi félévnek teljesen. 😅
ma 02:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!