Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Diákhitel következő félévben?

Diákhitel következő félévben?

Figyelt kérdés

Bocsánat az egyszerű megfogalmazásért.

Előző félév előtt átsoroltak önköltségesre, mert lusta voltam, így kevés kreditet kapartam össze (32).

Mostani félévet diákhitellel, önköltséges hallgatóként folytattam, így a kérdésem arra irányulna, hogy következő félévre automatikusan átruházodik a DH1 és DH2 státusz, vagy esetleg újra kell igényelnem? Megnéztem a diákhitel direktben, csak az aktuális félévre vonatkozó adatokat találtam, neptun pénzügyi részén ugyanez, kiegészítve, hogy elfogadva, és a tandíj "Teljesített", az-az befizetve.

Válaszokat előre is köszönöm!

ma 02:10
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat, előző félév után*, nem előtt... csak két félév között vagyok, vizsgát megírtam hétfőn, egy vizsga van még jan. végén, így olyan mintha már vége lenne az őszi félévnek teljesen. 😅
ma 02:11
 2/2 anonim válasza:
100%
A diákhitel egy rablás.
ma 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!