Ha felsőoktatási szakképzési szakra (FOKSZ) megyek, tudok diákmunkát vállalni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen szakra jelentkezni, mivel kevesebb idő mint az egyetem, és más okok miatt is. És ha ilyen képzésen vagyok nappali tagozatoson, akkor tudok diákmunkát vállalni? (Sajnos a környékünkön leginkább diákmunkára van mostanság lehetőség)ma 01:39
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve itt kötelező minden órán részt venni, vagy lehet úgy "lógni" mint pl az egyetemről (otthoni bepótlással, mivel szeretnék több időt a munkába fektetni)
ma 01:41
2/4 anonim válasza:
Vállalhatsz diákmunkát, igen, hiszen ugyanúgy hallgatói jogviszonyod lesz. A diákigazolványodból nem lehet látni, hogy alapszakos vagy FSZ-es vagy. A hiányzásokra ugyanazok a szabályok vonatkznak, mint az egyetemisták esetén, ez kurzusonként változik, hogy be kell-e járni vagy sem.
3/4 anonim válasza:
FOSZK!!!
Én nyugodt lelkiismerettel nem vállalnék. Ha vállalsz is, csak pár órát, mert azért lesznek órák, tanulnivalók. Gondold el, ha 2 év alatt csak megközelítve is lesz anny anyag, mint BA-n, akkor mennyire lesz tömör...
4/4 anonim válasza:
Igen, lehet diákmelózni, ha nappalis vagy. Ha van még kérdésed a foszkkal kapcsolatban, akkor írj, ha gondolod. Én is foszkra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!