Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri fővárosi gimnáziumba...

Megéri fővárosi gimnáziumba 50-60 km-re lévő településről járni?

Figyelt kérdés
Megérné reggelente beutazni Budapestre gimnáziumba? Az út egy irányban nagyjából 1-1,5 óra. Az Eötvös és a Fazekas humán tagozata érdekel. Vagy járjak inkább a helyi gimnáziumba?

tegnapelőtt 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
16+ évesen nem tudod magadtól eldönteni?
tegnapelőtt 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem éri meg.

Kollégium lenne számodra a megoldás.

tegnapelőtt 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindkét gimi megéri, de nekem a másfél óra utazás túl van a neuralgikus pontomon. Napi 3 órád elmenne vele, amikor semmi értelmeset nem tudsz csinálni, mert ha peched van még 3 átszállást is kell eszközölnöd.
tegnapelőtt 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem mindegy, hogy 1 vagy 1.5 es az sem, milyen szinvonalu a helyi gimi és milyen színvonalú gimi lenne meg a közelben.
tegnapelőtt 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Semmiképp! A kollégium sem. Teljesen megfelel a helyi gimnázium.
tegnapelőtt 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én emiatt lettem kolis az egyetemen. 3 óra már túl sok volt.
tegnap 04:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyanennyit ingázok az egyetemre, ez napi szinten szinte kibírhatatlan. Lassan vége, az lebeg a szemem előtt, de gimisként nem bírtam volna ki. Ennyi idősen sokkal több szabadidőre van szükséged, társasági élet így nem igazán fog összejönni stb.

Én nagyon nem javaslom, annyit nem ér egy jó gimi sem, te pedig többet érsz annál, hogy már most beleroppanj.

tegnap 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!