Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Informatikai rendszer és...

Informatikai rendszer és alkalmazásüzemeltető technikusi szakon vagyok egy technikumban. Új a rendszer és mások szerint sok a bukás az infó szakokon. Miért lehet? Mit tehetünk ellene?

Figyelt kérdés
Nálunk nem igazán jó a tanár, van hogy pihen óra alatt, nem minden órát tart meg, és igazándiból nagyon átláthatatlannak tűnik számomra a tananyag. Szerintem érdemesebb lett volna kereskedelmi szakra jelentkeznem, úgy gondolom, hogy könnyebb mint az informatika, bár nem tudom? Ki hogy van a informatikával, másnak hogy megy? Tudom, hogy szorgalommal sokakt el lehet érni, de nagyon ijesztő az egész. Még gyakorlatunk sincsen, hisz ugyanúgy a suliba vagyunk gyakorlat ideje alatt. Idén lesz a záróvizsga és nagyon félek tőle...
dec. 29. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

Ha klasszikus rendszergazda akkor engedd el. Már egy ki haló félben lévő szakma amivel semmire nem mégy.

Ha azure o365, aws, DevOps... Is van az anyagban akkor még jó is lehet.

Linkelj egy tantervet.

dec. 29. 20:05
 2/2 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!