Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet Hülyeségnek Fog tűnik a...

Gallits Gábor Csaba2 kérdése:

Lehet Hülyeségnek Fog tűnik a kérdésem,de a Mai Magyarországon részt lehet venni olyan szakmát adó képzésen amit meglehet csinálni Csak Interneten Keresztül És Dolgozatokat És Vizsgát Is Csak Interneten Keresztül vagy Semmi ilyen jellegű csak álom?

Figyelt kérdés
Én egy Otthonban élek És Ma Újra megkaptam az egyik Itt Dolgozótól,hogy Ne Is Akarják Levelező Munkarendben Lévő Oktatásra Sem Jelentkezni Mert Minden Esetben időnként el kell menni innen a képzést adó helyre És nézzem meg mennyibe kerülnek az orvosi vizsgálatokra való elmenetelem Is És Ez Nagyon Elszomorított És Gondoltam Itt Azért Utána kérdezek,Hátha Van Olyan Szakmai Képzés Ahová Nem Kell Eljárni A Munkára Való Képzés Miatt.

#Offline munkára való képzés
ma 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lennének ilyen tanfolyamok:

[link]

ma 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed nem hülyeség, csak a helyesírásod borzalmas.

Azt kell kitalálnod, hogy nagyjából mit szeretnél csinálni, utána meg olyan képződési lehetőséggel élj, amilyent tudnak biztosítani a számodra. Ha az nem online, akkor az ne számítson!

ma 18:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az átgondolt válaszokat és szeretnék mindenkitől elnézést kérni a rossz helyesírásomért.
ma 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de azok a tanfolyamok, amiket te elvégezhetnél, csak online formában biztosan nem megoldhatók. Azok általában szellemi munkához kapcsolódnak.
ma 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm szépen hogy felhívtam erre a figyelmemet,bár bevallom őszintén én is így sejtettem.
ma 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!