Mi lenne a tanácsotok?
Figyelt kérdés
Egyetemen vagyok másodéves. A mikroökonómia vizsgával van gondom. 4 szer már megbuktam. Ma voltam az 5. alkalommal, mert nem akarom feladni, nagyon sokat készültem rá. Az első pár hosszabb kérdésnél nem igazán volt gondom, de utána egy feladat nagyon bonyolultan volt megfogalmazva és teljesen bepánikoltam. Lefagytam. Végül minden kérdéshez írtam valamit, de az nem biztos, hogy jó is. Ráadásul az első 3 feladat kifejtős volt, ezért azzal ment el a vizsga majdnem fele, a többire meg kevesebb idő maradt. Már agyalok, hogy most is meg fogok bukni.ma 00:34
1/1 anonim válasza:
Azt mondod, hogy az első pár kérdésnél nem volt gondod, és kifejtősek volt. Szóval habár nem tudom mennyi feladat volt összesen, de mivel az első pár feladat is hosszabb terjedelmű volt, ezért feltehetőleg már azokkal összeszedhettél annyi pontot, hogy legalább csak átcsússz a vizsgán egy kettessel.
Nekem az a tanácsom, hogy ameddig nem tudod meg a jegyed, ne kattogj ezen. Tudom, nehéz. Ha ez sem sikerült, akkor majd gondolkodsz, hogy miképp tovább. Most amíg nem tudod meg az eredményt, fókuszálj arra, hogy a többi vizsgára tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!