Milyen tanácsotok lenne, ha emelt történelem érettségit szeretnék tenni, de a történelem tudásom elég silány?
Figyelt kérdés
Nem annyira vagyok képben vele, nagyon késő lenne most elkezdeni felkészülni és egy jó minőségűt megírni?2015. dec. 4. 21:22
1/4 anonim válasza:
Mármint a 2016 májusi érettségin?
Fakultációra jársz? Külön tanár esetleg?
Történelem egy kifejezetten seggelős anyag. Le kell ülni és megtanulni. Persze van politika stb vonzata, amit át kell látni ezért van szükség segítségre fakt/tanár formájában, de ha ezeket eddig elhanyagoltad, akkor nagyon nehéz dolgod lesz.
3/4 anonim válasza:
Szerintem úgy a legjobb tanulni a történelmet,ha úgy képzeled mintha te is ott lennél,mintha mesélnél.Báris nekem így izgalmas.Amúgy én is most készülök emelt törire idén és az én tudásom sem a legjobb.Ha akarsz,bírnánk együtt tanulni?!
4/4 Steve2400 válasza:
Én is ebben a cipőben járok, te miből készülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!