Kőbányai Szent László gimnázium?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a Kőbányai Szent László Gimnáziumról? Biosz-kémia tagozata érdekelne legfőképp. Milyen a ponthatár?dec. 17. 21:13
1/4 anonim válasza:
Alacsony. Tanáraidat kérdezd meg inkább mit ajánlanak, nekik több a rálátássuk mint nekünk.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem. Egy olyan diáknak aki oda jár, annak nagyobb a rálátása, ezért kérdezem itt. Amúgy meg szerintem nem alacsony a ponthatár.
dec. 18. 07:06
3/4 anonim válasza:
A ponthatárt a sulinavigator.hu-n nézd meg. Az első nem tudom, honnan vette, hogy alacsony, kifejezetten erős, topgimi. Nem jártam oda, de ismerősök mindig elismerően nyilatkoznak róla. Ami elrettent, az Kőbánya city. Pedig ott nőttem fel, de úgy látszik, elszoktam tőle, nehezen tudom elképzelni a saját kamaszomat, ahogy reggelente ott csámpázik az orkok között a hármas villamoson, sóhaj.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :-)
dec. 18. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!