Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi pont kellet tavaly...

Mennyi pont kellet tavaly ahhoz, hogy bejusson valaki a Szent László Gimibe? (kőbánya)

Figyelt kérdés
Ha minden jól megy, és így folytatom a tanulást, én olyan 80-85 pontos írásbelit remélek/várok. Annyival be lehet kerülni? Nagyon jókat hallok róla, és szerintem elsőként ezt a sulit jelölném meg! A természettudományos tagozatot céloznám meg.

2020. okt. 7. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly biosz-kémiára elég volt 14 pont és 17/20 pontos szóbeli. Szerintem jó esélyeid vannak :D
2020. okt. 7. 17:00
 2/9 bbmarta ***** válasza:
14 pont?
2020. okt. 11. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
*74, kicsit elírtam
2020. okt. 11. 20:26
 4/9 bbmarta ***** válasza:
74 is elég volt? Max. vitt pontokkal? De jó! És hogy érzed ott magad? Milyenek az első benyomások a suliról? Mennyit kell tanulnod naponta? Milyen a közösség? Minden infónak örülnék...
2020. okt. 11. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, max volt a vitt pont. Én nagyon szeretek ide járni, nagyon jó a közössége a sulinak. Az első benyomás a nyílt napon volt, az mondjuk nem annyira tetszett. Viszont szóbeliről úgy jöttem ki, hogy "najo, én ide akarok járni." Tök kedvesek voltak, akik a folyosón voltak "stresszoldóként" és a szóbeliztető tanárok is nagyon rendesek mindig. Igazából nem mondanám, hogy rengeteg tanulnivaló lenne, amit nem lehet elviselni, de most, hogy a nyek-es év után bejött egy csomó új tantárgy, picit nehéz. A házikkal nagyon max 1 óra alatt kész vagyok, de inkább fél, nem szoktunk sokat kapni. A tanulásra meg olyan 1-2 órát szoktam szánni, dogák előtt többet.
2020. okt. 11. 20:57
 6/9 bbmarta ***** válasza:
Nagyon köszönöm az infókat! Ebédelési lehetőség milyen a suliban? És a sportolási lehetőségek? A suli felszereltsége? Bocs a sok kérdésért, de idén sajnos a legtöbb helyen nem tartanak nyílt napokat, úgy kell sok helyre beadni a jelentkezési lapokat, hogy nem is látta az ember az iskolát...
2020. okt. 11. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Van ebédlő és menza, de van büfé is, amiben nagyon sok mindent lehet kapni, és nem drága. A 2. emeleti folyosón van 3 mikró, ha jól számolom és oda is vannak kirakva asztalok meg székek, ott ebédelnek a nem menzások. Heti 3 tesi óra van, de van ez a "mindennapos tesi", szóval heti 2 órát még igazolnod kell évente 3x, hogy jársz valahova. Ez lehet külső egyesület is, de a sulinak is van sportegyesülete, a DSE. Ezen kívül még lehet választani egy csomó mindent, tánc, dance aerobik, jóga, funkcionális tréning, stb. A felszereltségen nem tudom, mit értesz pontosan. :D De van egy nagy tornacsarnok, egy kisebb tesi terem és az udvaron van 2 focipálya és egy 200 m-es kör, ahol futni szoktunk. A kémia laborban minden van, ami kell, a biosz laborban pedig még nem jártam. A médiának van még tök menő felszereltsége, az egész padlás az övék, de erről nem tudok sokat mondani, mivel oda csak ők mehetnek fel, utoljára tavaly voltam ott, amikor nyíltnapon körbevezettem :D
2020. okt. 11. 21:22
 8/9 bbmarta ***** válasza:
Nagyon köszönöm a segítségedet! Hasznos infók, egyre jobban tetszik ez a gimnázium nekem! :-)
2020. okt. 12. 21:19
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Engem emelet angolra vettek fel. 75 pontot írtam és kitűnő bizonyítványom volt. Így éppen behívtak szóbelire, a szóbelim max pontos lett, így a végleges lista közepére kerültem. Az első benyomásaim remekek. A tanárok jófejek, nem halok bele a követelményekbe. Az osztályok között nagyon jók a kapcsolatok, én minden osztályból ismerek egy pár embert, mindenki nagyon jó fej. Az én osztályomat most sikerült úgy összehozni, hogy vetekedik az F-esek (infó-média) osztályközösségével, tehát nagyon összetartó az osztály. Tanárokat szeretem, az anyagot nagyon jól le tudják adni, de azt vissza is kérdezik elég részletesen. Idén a nyíltnapok elmaradnak, ajánlom, hogy nézegesd a suli weboldalát, ott lesz egy videó majd az iskoláról. Nem tudom milyen lesz, de levideózták egy angol óránkat. :D

Remélem segítettem, ha kérdésed van nyugodtan tedd fel.

2020. nov. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!