Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol fogadják el az emelt...

Hol fogadják el az emelt szintű érettségit nyelvvizsgaként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az emelt szintű angol érettségit melyik országokban ismerik el nyelvvizsgaként? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy egyetemi felvételinél egyáltalán elfogadják-e nyelvvizsga helyett.

Van valakinek tapasztalata, hogy külföldön (de EU ) mennyire számít ez hivatalos nyelvvizsgának? Vagy az EU-s országok közötti megállapodás miatt a legtöbb ország elfogadja?

Köszönöm a válaszokat!

ma 19:27
 1/3 anonim válasza:

Én úgy tudom egyetemenként változhat, hogy mit fogadnak el.

Nem mai írás, de szerintem ez nem változott:

[link]

ma 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Konkrétan sehol csak a magyar egyetemeken..Más országokban nem..Én ebben cipőben járok..Sem az angolt sem a németet nem fogadják el..
ma 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szóval ha külföldön akarsz tanulni tegyél le egy ott megfelelő nyelvvizsgát.A legjobb ha azt ott teszed le..Itt is vannak toelc vagy telc és társai de jobban elfogadják a helyit..
ma 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!