Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Személyügyi, munkaügyi és...

Személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatási szak specializáció választás, melyik piacképesebb, emberibb?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatási szakon tanulok.

Munkámba vágó mind a kettő területen, ám a versenyszférában dolgozom kisebb cégekkel, vállalkozókkal, ott komplexebb, de kisebb területen. Ám ugye specializálódnom kell, vagy Munkaügyi kapcsolatok specializáció vagy Társadalombiztosítási igazgatási. Mindkettőben van kihívás, meg olyan is amit már tudok. Ám bevallom most egy pillre megrekedtem. Eddig gondoltam melyik legyen, de elbizonytalanodtam. Az egyikkel a munkaügyben segítek, munkaügyi per stb. a másikkal az ellátásoknál, a közig. részen, fellebbezések stb.

Melyikkel konkrétan hol lehet és miként elhelyezkedni, melyik az emberibb de mégis piacképesebb? Lassan már munkavállalókat is helyettesítik, ám ellátásra szükség lesz vagy már nem tudom hogyan döntsek.

Esetleg tapasztalat aki választott és benne dolgozik?

Köszönöm!

dec. 9. 15:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.