Személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatási szak specializáció választás, melyik piacképesebb, emberibb?
Sziasztok! A személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatási szakon tanulok.
Munkámba vágó mind a kettő területen, ám a versenyszférában dolgozom kisebb cégekkel, vállalkozókkal, ott komplexebb, de kisebb területen. Ám ugye specializálódnom kell, vagy Munkaügyi kapcsolatok specializáció vagy Társadalombiztosítási igazgatási. Mindkettőben van kihívás, meg olyan is amit már tudok. Ám bevallom most egy pillre megrekedtem. Eddig gondoltam melyik legyen, de elbizonytalanodtam. Az egyikkel a munkaügyben segítek, munkaügyi per stb. a másikkal az ellátásoknál, a közig. részen, fellebbezések stb.
Melyikkel konkrétan hol lehet és miként elhelyezkedni, melyik az emberibb de mégis piacképesebb? Lassan már munkavállalókat is helyettesítik, ám ellátásra szükség lesz vagy már nem tudom hogyan döntsek.
Esetleg tapasztalat aki választott és benne dolgozik?
Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!