Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Babes- Bolyai Tudományegyetem...

Babes- Bolyai Tudományegyetem pszichológa alapszak?

Figyelt kérdés

2025-ben szeretnék jelentkezni.

Először is honosítani kell a bizonyítványokat és átszámítani a pontszámokat. Ezt mikor érdemes elkezdeni?

Érettséginek mennyire kell jónak lenni, hogy legyen esély a bejutáshoz? (Azt tudom, hogy leginkább a szóbeli számít)

dec. 5. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nehéz bejutni, 20%-ban számít az érettségi, és a többi a szóbelin múlik. Nyilván egy határon túli magyart fognak előnyben részesíteni veled szemben, szóval szerintem semmi értelme odamenni. Itthon el se ismerik az ott szerzett végzettséget, mert a tanterv se egyezik.

Csak akkor ajánlom ha ott is tervezel élni a későbbiekben.

dec. 5. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Oriasi aranyban tanulnak ott magyarok, szoval amit az elso ir eros tulzas. Szoval nyugodtan jelentkezz. A pszichologia pont egy nepszeru szak a magyarok koreben, de pl. az antropologia is nepszeru. Az oktatas semennyivel nem rosszabb mint itthon, es olcsobbak is legtobbszor.
dec. 5. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
#2 igen, határon túli magyarok. Semmire nem megy vele, mert itthon nem fogják elfogadni a diplomáját.
dec. 5. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
#1 #3 Több csoporttársam volt az ELTE mesterképzésén, akik az alapképzést Kolozsváron csinálták. Volt köztük erdélyi magyar, de olyan is, aki Magyarországról ment oda. Mindegyiküknek elfogadták az alapdiplomát a mesterhez.
dec. 5. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Inkább nézd meg a Pannon Egyetemet Veszprémben, màr ott is van pszichológia BA és mèg idén viszonylag alacsony pont kellett (366), hátha idén sem megy fel annyira.
dec. 9. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 az önköltséges? Hogyhogy olyan alacsony?
dec. 9. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem önköltséges. Csak idén indult, még nem ismert annyira.
dec. 10. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Pannon Egyetem Humántudományi Kar
dec. 10. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:
35%

#5 megnéztem, de ez amit te mondasz nem is akkreditált képzés!

Akkor már inkább menjen a Babes-Bolyaira, annak jó híre van, és a kommentek alapján elismerik

dec. 10. 00:16
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
Azóta elvileg akkreditálták, elindult állami támogatott formában is. De mindegy is, nem erről szól a kérdés.
dec. 14. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!