Egyetem váltás, fizetnem kéne? A többi lent.
Figyelt kérdés
1 éve elkezdtem egy önköltséges szakot, amit végül 2 aktív félév után passziváltattam egyéb okok miatt. Idén szeptemberben elkezdtem egy államilag támogatott képzést, de bizonytalan vagyok ez-e számomra a megfelelő. Úgy tudom 1 államilag igénybe vett félév után még nem kell fizetnem, de mivan ha 2 után döntök úgy, hogy mégis az önköltségesen elkezdett szakot fejezném be? Úgy már fizetnem kéne? Vagy itt érvényes lehet az, hogy egy éven belül másik szakot kezdek el, így nem kell kifizetni a tandíjat, de nem baj az hogy az önköltséges? Tudom komplikált a helyzet, de remélem érthető.tegnap 18:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!