Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakirányú továbbképzés...

Szakirányú továbbképzés BGE? Bármilyen diplomával lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés

" Bármely képzési területen felsőoktatási alapképzésben szerzett oklevéllel (BA, BSc.), illetve főiskolai vagy egyetemi oklevéllel."

Ez nekem nem egyértelmű. Bármilyen (nem BGE-s végzettséggel) jelentkezhetek egy szakirányú továbbképzésre, vagy csak BGE-s végzettséggel?

Bárkinek bármi tapasztalat?

tegnap 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én először elkövettem azt a hibát, amire most éppen te készülsz (bölcsészkar után HR szak), majd okultam a hibámból és elmentem rendes gazdasági alapszakra... de még így sem volt könnyű, évekig küszködtem.

A HR egyes területein (pl. fejvadászok / recruiting, vagy belső oktatás vagy vállalati tréningek) el lehet evickélni akár még a tanítói diplomáddal is, csak be kell valahogy kerülni. (Ebben sajnos nagyon sokat segít, ha minimum 10/9-esen nézel ki..) De ezeket nem lehet tanítói "karrier" mellett tolni, tehát választani kell...

Egyik rokonom 28 évesen megunta a tanítónéniséget (vagy az éhezést) és elment sportedzőnek... nagyon pörög a biznisze, ráadásul vidéki kisvárosban (nem is gondoltam volna, hogy ott is tud pörögni a fitnesz biznisz...).

De valóban nem könnyű választás. Például a mi tanító nénink délutánonként "felvételi előkészítőt" tart plusz pénzért.

ma 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:
#3: Letagadni miért kell, miért ne lehetne beleírni a CV-be? Az igaz, hogy nem teljes értékű diploma, illetve nem is minősül diplomának, de attól még jelenthet némi pluszt.
ma 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!