Aki otthagyta az orvosit, végül mit végzett/miben dolgozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan életutak érdekelnek, mikor valaki pár év után végül otthagyta az orvosi egyetemet és mást kezdett el tanulni vagy csak kapott érettségivel egy jó munkalehetőséget és azóta abban van benne. Olyan is írhat, aki maradt az eü.-ben más szakmában, és olyan is, aki 180°-os fordulatot vett. Mit kezdtetek, végeztetek el végül? Elégedettek vagytok most az életetekkel? Miért?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
dec. 1. 18:21
1/5 anonim válasza:
Csak ismerősöket tudok. Az egyik mentőtiszt, a másik tanító lett, a harmadik divatáru kereskedelemre váltott.
2/5 anonim válasza:
Én is csak ismerőst tudok mondani. Most IT területen dolgozik, abban az irányban is diplomázott végül. Illetve egy másik ismerősöm ugyan elvégezte az orvosit, de nem dolgozott benne, azóta pszichológus lett.
3/5 anonim válasza:
Én is csak ismerőst tudok, óvodapedagógusnak tanul.
4/5 anonim válasza:
Lányom két osztálytársa hagyta ott, mindkettő gyógyszerész lett.
5/5 anonim válasza:
Én 3 emberről tudok. Kettő pszichológus lett, a harmadik még ápolónak tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!