Van-e köztetek olyan, aki otthagyta a BME-t MSc vége előtt, mert besokallt?
Figyelt kérdés
Mihez kezdtetek utána szakmai és lelki értelemben?
Hogyan tudtátok feldolgozni?
júl. 19. 12:03
1/5 IgaziÚriember válasza:
Én épp ellenkezőleg jártam, hála a hatalmas tehetségemnek túl kevésnek találtam a BSc és MSc-n oktatottakat ezért mentem PhD-re.
2/5 A kérdező kommentje:
Melyik szakterület/tanszék?
júl. 19. 13:41
3/5 anonim válasza:
2. Az 1. egy troll, már a stílusa is elárulja a szegény szerencsétlent.
De hogy válaszoljak a kérdésre én csak olyanokat ismertem, akik végig vitték. Sőt olyat is, aki kétszer is volt köztársasági ösztöndíjas.
4/5 anonim válasza:
Én már az alapszakot is otthagytam, 2 év után. Átmentem Győrbe, minden helyre jött utána. Lelki, s anyagi értelemben is (győri vagyok alapból). Járműmérnöki szak, MSc-t is ott végeztem.
5/5 A kérdező kommentje:
3. Akkor lehet, hogy a legelső kommentet is ő írta, ami az volt, hogy ő erről a büfészakról még nem hallott sírva vigyorgó fejek kíséretében, de nem volt elég tökös, hogy ne törölje ki egy percen belül.
4. Köszönöm az őszinteséget! Átérzem a lelki és anyagi oldalt is. Remélem nálam is helyre jönnek majd a dolgok.
júl. 22. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!