Pedagógus pályára mi szükséges?
Figyelt kérdés
Anno 15 éve szereztem érettségit. Ami sajnos elég rosszul sikerült. Kamasz fejjel nem ez volt az első sajnos. Azóta több két éves képzést is élveztem jelesre, de sajnos az érettségim nagyon gyenge. Érdeklődnék, hogy a tanító vagy tanarképzőre milyen érettségi eredményekkel érdemes jelentkezni ahoz, hogy fel is vegyenek? Érettségizek újra?nov. 30. 06:58
1/11 anonim válasza:
Oda nem szokott magas lenni a ponthatár, én mégis azt javasolnám, hogy érettségizz újra. Esetleg tegyél szintemelőt (amit tanítani szeretnél, abból a tárgyból legyen emelted). Amíg arra felkészülsz, eléggé felfrissíted a tudásodat ahhoz, hogy nyugodtan válhass bele az egyetembe. Mert azért a 15 év nagy idő, sokat lehet felejteni.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
nov. 30. 07:44
3/11 anonim válasza:
A béka segge alatt vannak a ponthatárok, szóval kb semmi.
5/11 anonim válasza:
Nem igaz hogy naponta van egy ilyen kérdés. Hogy akarsz tanítani, ha két szót nem tudsz beírni a googlebe?
6/11 anonim válasza:
Istenkomplexusa van csak. Dehogy lesz ő tanár.
7/11 anonim válasza:
Most komolyan, a felvi.hu-n és az egyetemek honlapján minden le van írva világosan, a szájába van rágva.
Ha komolyan érdekelné az egész, akkor venné a fàradtságot és rákeresne, ahelyett hogy másoktól várja hogy leírják neki. Lustaság a köbön.
9/11 anonim válasza:
#8 ahhoz rá kell keresni a felvi.hu-ra, ami a kérdezőnek nem fog menni.
10/11 anonim válasza:
Jó hosszú nyelv, ami bárhol tud dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!