Hogy fogtatok neki a minősítő vizsgához szükséges pedagógus portfólió elkészítéséhez? (Gyakornokból - Ped1-be)
Figyelt kérdés
Kisgyermeknevelőként minősülnék jövőre, gyakornoki státuszból Ped1-be.
Hetek óta rágódóm a portfólió elkészítésében. Átrágtam már magam oda vissza az útmutatón és az indikátorok tömör táblázatán, de mégsem tudom megragadni a dolog sarkát, miként lehet megírni valamit úgy, hogy az útmutató szempontsora alapján a lehető legtöbb információ tartalmilag megjelenjen, miközben magamat fényezve próbálok az összes indikátornak hiánytalanul megfelelni, és természetesen mindezt úgy, hogy minden a valóságnak tökéletesen megfeleljen.
Ti hogy fogtatok neki, milyen módszerrel írtátok meg a portfóliót?
Bármilyen segítséget és jó tanácsot szívesen fogadok!
Előre is köszönöm!
2019. máj. 13. 10:52
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, azért írok, mert követném, én is hamarosan minősülök.
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi baj, te is kgyn-ként minősülsz?
2019. máj. 14. 13:19
3/4 anonim válasza:
Nem, én konduktorként, de ugyanúgy homály egyelőre, hogy mit is kellene beletenni ebbe a portfólióba, igazából erőm/időm se volt rá, hogy ezzel foglalkozzak.
4/4 A kérdező kommentje:
Átérzem a helyzetet.
2019. máj. 14. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!