Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes bevállalnom a keresked...

Érdemes bevállalnom a kereskedő és webáruházi technikus szakma mellé egy levelező germanisztika alapszakot?

Figyelt kérdés
Érettségi utáni, kétéves nappali tagozatos technikumi képzésen vagyok, 2026 tavaszán végzek, és szeretnék emellett németül tanulni professzionális szinten. A technikumban csak angolul tanulok, de a német nyelvhez mindig is közelebb álltam, hiszen a szüleim sváb nemzetiségűek. Van egy 82%-os emelt érettségim, és most motivációt kaptam arra, hogy továbbfejlesszem magam, mellesleg érdekel is a nyelvi kultúra, illetve a nyelvoktatás is. Nem szeretném túlvállalni magam, de azért azt is figyelembe kell vegyem, hogy 22 éves vagyok, és nem szeretnék örökre az iskolapadba ragadni.

nov. 28. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Levelezőn szerintem nyugodtan, amellett tudsz is majd dolgozni, ha a mostani képzéseddel már végzel.
nov. 28. 21:05
 2/2 SZTANN ***** válasza:
100%
Ha ez a terület érdekel, pláne ha alapod is van hozzá, akkor nyugodtan vállald! Időben vagy, minél előbb, annál jobb. Megsokszorozza a lehetőségeidet a munkaerő-piacon.
tegnapelőtt 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!