Esti gimiben lehet csak az utolsó évemet járni?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek végzős és több okból is estire szeretnék menni. Ha végeztem az idei évvel (11), akkor átmehetnék csak az utolsó évemre?
Illetve az is érdekelne, hogy 18 felett is kellene-e majd szülői beleegyező, mert azért mégis még diák vagyok és az iskoláról van szó.
nov. 27. 08:39
1/3 anonim válasza:
18 év felett nem kell hozzá szülői engedély.
Én is jártam esti suliba (28-30 éves koromig). Volt egy fiatal csajszi osztálytársam. Azt mondta, azért jön estire, mert állitólag könnyebb is, és a bejárás sem kötelező.
2/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Szülői engedély pedig nem kell, a 18. életéved betöltésével cselekvőképes nagykorú leszel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
nov. 28. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!