Egyetemen testnevelés óra helyett lehet járni lovagolni, mint gimiben?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Semmelweis Egyetemre fogok járni, a honlapon azonban ilyenről nem olvastam, csak foci, kosár, stb sportokról. Ezeket nem szeretem, sőt nem is tudom... Kötelező lesz mégis bejárnom valamelyikre?2017. febr. 5. 15:46
1/2 anonim válasza:
Igen, nem váltható ki. (Esetleg akkor ha valami tényleg jó/magas színvonalú egyesületben edzzel és jók az eredményeid az adott sportban, de a lovaglás szerintem nem számít.)
Amúgy egyetemi tesin nincs osztályzás meg ilyenek, ha bent voltál x alakalommal órán megvan a tárgy.Be kell rakni 2 óra közé, így legalább valami értelmessel lehet eltölteni az időt :)
2/2 anonim válasza:
Amúgy még általában szokott lenni aerobik,köredzés stb, nem csak csapatsportok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!