Miért nem szeretik sokan a Corvinust és a Corvinusosokat?
Figyelt kérdés
nov. 22. 19:18
2/11 anonim válasza:
Azért a BCE az elmúlt 15 évben vesztett 4 kart és 6-7ezer hallgatót.
A képzés miliője, az odajárók lélektana igencsak megváltozott.
Talán épp ez lehet az ok.
3/11 anonim válasza:
Mert egy janicsárképző, ahol értékelhető tudományos munkával nem rendelkező csinovnyikok oktatnak ostoba NER-es baromságokat. Azért üldözték el a CEU-t, hogy ez a senkiháziakkal feltöltött álegyetem teret kaphasson.
4/11 anonim válasza:
Na mert aztán a CEU-n nagy dolgok voltak 🤣
5/11 anonim válasza:
"Na mert aztán a CEU-n nagy dolgok voltak"
Igen.
Nem véletlenül jöttek oda az egész világból diákok.
De mit tudsz te erről?
7/11 anonim válasza:
Mert elkényeztetett millimos gyerekekkel van tele, akiknek jó nagy a pofájuk, pedig a szakjai nagy része használhatatlan büfészak, ami nem jó semmire
8/11 anonim válasza:
"Nem véletlenül jöttek oda az egész világból diákok."
Jaja, a kamu diplomáért 🤣
10/11 anonim válasza:
Én azért nem, mert olyan észveszejtően sötét számviteleseket bocsát ki újabban, hogy egy érettségi utáni mképes leveri őket egy felvételi teszten. Én bevallom, aki onnan jelentkezik, már be sem hívom interjúra, megköszönöm az érdeklődést és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!