Aki ebben az évben a pszichológiát jelölte meg, sokan csináltok 2 emeltet is a biztonság kedvéért?
Ha máshogy tudsz szerezni intézményi pontokat (lehetőleg maximálisat), akkor lehet, hogy elég 1 emelt (abban az esetben, ha az emelted gyengébb lenne, így több értelme lenne mondjuk egy erős középnek).
A pszichológiaszakra mindig is hatalmas volt a túljelentkezés, emiatt azokat veszik fel, akik a lehető legjobban kimaxolják a pontokat. Én már a szakra járok, és csomó évfolyamtársamat 490+ ponttal vették fel. Tehát itt nem lehet “lazára fogni”, hogy akkor egy emeltet csinálsz, jóleszazúgy, mert mások viszont fixen 2-t fognak csinálni, hiszen tudják, mekkora a verseny.
Persze lehet, hogy így is szerencséd lesz, és bejutsz, de a helyedben nem alapoznék erre.
2 emelt kelleni fog. én is pszichóra akarok menni, angol emelt meg van már, most töri emeltet csinálok. egyetemfüggő, de én pécset jelöltem meg ahol kimaxolom az intézményi pontokat is a 2 emelttel.
egy gyenge emelt is tobbet er mint egy eros kozep szerintem. bar ilyenkor mar keso erre keszulni ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!