Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen szakmát...

Szerintetek milyen szakmát érné meg tanulni munka mellett , amivel a jövőben meglehet élni itt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Burkoló , Hr ügyintéző , esetleg Kőműves ?

nov. 13. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Bármilyen szakma

Gázszerelő

nov. 13. 17:10
 2/6 anonim válasza:
41%
Az mindegy melyik szakma, csak az számít hogy legyen a szakmából minimum 2-3 év tapasztalatod
nov. 13. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Víz/gáz/fűtésszerelő

Villanyszerelő

(nyáron klímázz)

de úgy tudom, hogy kőműves segédként is jó napi pénzt lehet már kapni de azt nem ajánlom.

Ja és fontos, hogy ezt sokáig ne csináld, szedd meg magad jól és 40-es éveid végére keress valami nyugis munkát, hogy ne szakadj meg

nov. 13. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Vìz-gáz szerelő, köműves, ács, villanyszerelő.
nov. 16. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
A festőt ajánlom, ugyanúgy hiány van belőle mint a többi szakemberből, de ez nem olyan veszélyes meló, mint egy ácsé vagy egy villanyszerelőé.
tegnap 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mikor még fiatal vagy, csinálhatsz kicsit megterhelőbbet, később még bőven válthatsz.

Az én tippem:

Most már szinte mindegyik klímát fűtésre is használják egy egyre hosszabb átmeneti időszakban (-5℃<) ezért ősszel és télen is pörögnek a klímások. Egyre több klíma leadja már a tervezési hőmérsékleten (külső -10℃ ) a névleges teljesítményt. Növekszik azok száma, akik klímával akarnak fűteni.

Akiket én szoktam látni azoknak ilyenkor is sok megrendelésük van és marhadrágán dolgoznak. Ezért a klíma szerelőt ajánlanám.

Nem megterhelőbb munka pl. a festőnél.

Mire kifut a dolog, már bőven megszeded magad és addig tanulhatsz valamilyen értelmiségi szakmát, ami semmilyen megerőltetéssel nem jár.

tegnap 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!