Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen mérnöki irányba menjek...

Milyen mérnöki irányba menjek tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Hónapok óta ezen gondolkodok hova menjek tovább. Most idén fogok érettségizni és felvételizni. A villamos mérnök és a biztonságtechnikai mérnök között vacillálok. A pontszámok meg a bejutás nekem most nem fontos inkább azt nem tudom, hogy melyik illene jobban hozzám. Matekból fogok emelt érettségit tenni és szeretek is azzal foglalkozni, emellett fizikából is érettségizem. Szeretem ezt is és megy is. Infóból nem érettségizem de nagyon szeretem, és mindig is ment. Esetleg aki ilyen irányba tanul/tanult az elmondaná a véleményeit, tapasztalatait?

nov. 9. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyerekek ne fikázzátok a BME-t :D. Aki ott a mérnöki szakok egyikén végez, na arról tényleg elmondható, hogy acélból vannak a tökei :D. Én is ott végeztem, nagy szívás volt, de ami utána jött az ezek után meg se kottyant.
nov. 20. 13:25
 12/12 anonim ***** válasza:
11 nem mindenki akar depressziós lenni az összes egyetemi éve alatt. Más jó egyetem is van, ahova nem gyomorgörccsel jársz be
nov. 20. 15:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!